Од ОК на ВМРО ДПМНЕ упатија критики до охридскиот градоначалник

Од ОК на ВМРО ДПМНЕ упатија низа критики на адреса на охридскиот  градоначалник и општинската администрација. Го повикуваат градоначалникот јавно да го каже долгот на општината. Исто така, обвинуваат дека низ градот  никнуваат помали диви депонии кои  не се чистат.  

ОК на Вмро Дпмне упати остри критики на адреса на директорот на ЈП Градски гробишта

Општинскиот комитет на Вмро Дпмне упати остри критики на адреса на директорот на ЈП Градски гробишта. Обвинуваат дека се прекршени законски одредби од Законот за гробишта и погребални услуги. Бараат одговорност и разрешување од функцијата. 

„Џган“, македонскиот игран филм добива позитивни критики

„Џган“ е новиот македонски дебитански игран филм на Вардан Тозија, кој охриѓани имаа можност да го погледнат вчера во ЦК „Григор Прличев“. Главните улоги ги толкуваат Мартин Ѓоргоски, Дениз Абдула и Никола Ристановски.

Еве што кријат производителите на автомобили

Интересни резултати од истражувањето

Facebook припрема нова опција

Добро погледнете што сте објавувале во минатото

Откриен е идентитетот на богаташот кој дели пари

Анонимниот богаташ не е повеќе анонимен

Два преседани истовремено

Прв пат во својата историја