Прашалник дебата – со клик на насловот прегледајте го видеото

Прашалник – младите во Охрид
гости: Ј. Станкоски и Ј. Цветкоски
прашалник – Препораки на унеско и нивно спроведување
гости: Н. Киселинов, С.Кировски; В.Какаротски; М. Ѓоргиевски
Едрењето како еколошки спорт – Прашалник
– Соговорници: – Славчо Мошоски Генерален секретар на Едриличарска Федерација – Стефан Ставрев Е.К. „Акватика јахтинг“
Какви плажи Охрид ќе има оваа година – Прашалник
– Прашалникгости : К. Пецаков и Т. Тримчев
активности на Црвен Крст – Прашалник
Тема – активности на Црвениот крст во 2022. Гостин : Сашо Точков
Штрајкот во образованието – Прашалник
Тема: Штрајкот на СОНК ставен во мирување Гостин: Перчо Божиновски
Рибократство во Ох. езеро – Прашалник
Тема: Заштита на рибниот фонд на Ох. езеро гости: Стефан Димоски и Лазо Наумоски
Предизвици лица посебни потреби – Прашалник
– Тема: Предвизвици проблеми на лицата со посебни потреби – Гости: В. Габелска, А. Гаговска и В. Голабовски
Туризмот во 2022 година – Прашалник
– Тема: Ковид пандемијата и туризмот во 2022 година – Гости: Љ. Јанески и К. Наумов
Охрид по изборите 2021 – Прашалник
– Тема: Општина Охрид по локалните избори 2021 – Гости: Кирил Пецаков и Живка Ангеловска
Со Вашата регистрација, неделно ќе добивате е-порака со најважните информации од регионот.


© All rights reserved. Powered by YOOtheme.
Back to Top