ти си твојот град

„Убавините на Охрид“

Уште една лоша слика за нашиот убав град Охрид. Погледнете ги најновите фотографии кои пристигнаа за рубриката „Ти си твојот град“.
 |  инфодеск  | 

Во склоп на рубриката „Ти си твојот град“, граѓаните на Охрид, Струга, Вевчани и Дебрца, секојдневно пријавуваат проблеми во нивната општина. Од најновите слики кои ни пристигнаа може да видиме уште една лоша слика за нашиот убав град. 

Дали нашиот град го заслужува ова?! На Сирма Војвода, во кругот на Општа Болница Охрид – напиша наш сограѓанин за „Ти си твојот град“.

Со Вашата регистрација, неделно ќе добивате е-порака со најважните информации од регионот.


© All rights reserved. Powered by YOOtheme.
Back to Top