стар град охрид

Комбе блокираше улица

Комбе паркирано на сред улица во Стариот дел на градот, им го блокираше патот на жителите. Сликите се испратени за „Ти си твојот град“.
 |  инфодеск  | 

Револтирани граѓани од Стариот дел на Охрид, ни испратија слики во склоп на рубриката „Ти си твојот град“ со коментар:

Еве како стружани паркираат во Охрид. Битно мајсторите да си ја завршат својата работа, а охриѓани како да си влезат дома?

Погледнете ги сликите во продолжение !

Со Вашата регистрација, неделно ќе добивате е-порака со најважните информации од регионот.


© All rights reserved. Powered by YOOtheme.
Back to Top