ти си твојот град

Никна дива депонија и во Кошишта

Жители на населбата Кошишта преку рубриката „Ти си твојот град“ пријавија дива депонија, повторно создадена од несовесните граѓани.
 |  инфодеск  | 

Никна дива депонија и во населбата Кошишта во Охрид. Денес ни пристигнаа слики во рубриката „Ти си твојот град“ од Антонио Кречов, а ова е неговиот коментар:

Дива депонија во Кошишта. Непосредно покрај асфалтниот пат од десната страна, движејќи се од Горна порта кон Грашница – вели Кречов за „Ти си твојот град“.

депонија во кошишта охрид
депонија кошишта
депонија во кошишта охрид
deponija_kosista

Расчистена уште една дива депонија

Со Вашата регистрација, неделно ќе добивате е-порака со најважните информации од регионот.


© All rights reserved. Powered by YOOtheme.
Back to Top