Поплавена улицата Карпош Војвода

Секојдневно во рубриката „Ти си твојот град“ наши сограѓани испраќаат слики преку кои реагираат на проблеми во нивното место на живеење. Денес ни пристигнаа слики од Соња Стојкоска, а ова е нејзиниот коментар:

Ова се фотографии од пред станот на моите родители кои живеат на ул. Карпош Војвода. Улицата е поплавена. Под надлежност е овој дел на градов? – напиша Соња Стојкоска во опис на фотографиите.

„карпош, војвода, поплавена, улицата

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *© All rights reserved. Powered by YOOtheme.
Back to Top