нуркачки клуб акватек

Подводна еко авантура со Никола Паскали

Погледнете ја најновата подводна мартовска еко авантура низ камерата на Никола Паскали од Нуркачкиот клуб „Акватек“.
 |  инфодеск  | 
нуркач под вода
Нуркач под вода во охридското езеро

Подводна мартовска еко авантура низ камерата на Никола Паскали.

blue body of water

Охридско Езеро плажа Сарајште, Стар Град. Температура на вода 7° / 8°С . Природата почнува да се буди. Повторно ќе се разбуди во отпад. Ја загадивме водата што ја пиеме, храната станува отровна, воздухот загаден – вели Никола Паскали од НК „Акватек“.

Видеото може да го погледнете на следниот линк

Со Вашата регистрација, неделно ќе добивате е-порака со најважните информации од регионот.


© All rights reserved. Powered by YOOtheme.
Back to Top