Поради тепачка меѓу двајца советници, прекината седницата на советот на Општина Охрид

Прекината  дваесет и осмата седница на советот на Општина Охрид, поради тепачка помеѓу двајца советници.

Прекината дваесет и осмата седница на советот на Општина Охрид, поради тепачка помеѓу двајца советници.

Од СВР Охрид потврдуваат, и информираат дека лицето Џ.М. телефонски пријавило дека во просториите на општина Охрид, физички бил нападнат од лицето Н.У. и двајцата од Охрид.

Др. Димитар Арнаудов од хируршкото одделение при Општа Болница Охрид, вели дека пациентот бил примен со лесни повреди на грбот и лицето и дека веќе е пуштен на домашно лекување.

Во соопштението се вели дека се преземаат мерки за расчистување на овој настан.

двајца, општина, Охрид, прекината, седницата, советници, советот, тепачка

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *© All rights reserved. Powered by Портал ТВМ.
Back to Top