Во Охрид 58,12 % излезност до 18:30 часот, Вевчани 81,20 %

Според последните информации од Државната изборна комисија до 18 и 30 часот, од обработени податоци од 89 избирачки места, на гласање излегле 30 469 граѓани или 58,12 отсто, од вкупно 52 477 пријавени избирачи.

 |   | 

Според последните информации од Државната изборна комисија до 18 и 30 часот, од обработени податоци од 89 избирачки места, на гласање излегле 30 469 граѓани или 58,12 отсто, од вкупно 52 477 пријавени избирачи.

Струга – 25 615 или 42,33 %

Вевчани – 1 684 или 81,20 %

Дебрца – 2 778 или 63,89 %

Со Вашата регистрација, неделно ќе добивате е-порака со најважните информации од регионот.


© All rights reserved. Powered by YOOtheme.
Back to Top