Во Охрид 41 % излезност до 15:30 часот

Според најновите податоци од Државната изборна комисија до 15:30 часот, од обработени податоци од 89 избирачки места, на гласање излегле 21 500 охриѓани или 41 % од запишаните 52.477 избирачи.

 |   | 

Според најновите податоци од Државната изборна комисија до 15:30 часот, од обработени податоци од 89 избирачки места, на гласање излегле 21 500 охриѓани или 41 % од запишаните 52.477 избирачи.

Струга – 17 315 или 28,20 %

Вевчани – 1 380 или 66,54 %

Дебрца – 1 855 или 42,66 %

Со Вашата регистрација, неделно ќе добивате е-порака со најважните информации од регионот.


© All rights reserved. Powered by YOOtheme.
Back to Top