„Телевизија „ТВМ“ мора да биде поканета и на јавна расправа“

DrimВчерашната расправа за Локалниот акционен младински план за Општина Струга, актуелна и денес.

Критики за градоначалникот кој ги повикал грдите жени да се доселат во неговиот град

Градоначалникот на еден оддалечен рударски град во Австралија е критикуван зашто ги повикал не многу убавите жени да дојдат во неговиот град, уверувајќи ги дека таму сигурно ќе најдат сродна душа.