Tag: Egiped

Sharm el sheik

Донаторска конференција за обнова на Појасот Газа

Во египетското летувалиште Шарм ел Шеик денеска започнува донаторска конференција за собирање на околу три милијарди долари за санирање на штетите во Појасот Газа, кои беа причинети за време на израелската офанзива во ова палестинско подрачје. Во египетското летувалиште Шарм ел Шеик денеска започнува донаторска конференција за собирање на околу три милијарди долари за санирање на штетите во Појасот Газа, кои беа причинети за време на израелската офанзива во ова палестинско подрачје. На конференцијата ќе учествуваат 80 држави и меѓународни организации. На форумот е најавено присуството и на неколку...

Continue reading© All rights reserved. Powered by YOOtheme.
Back to Top
Ad