Хотел Тони Чинго 3***

Локација: Модерен градски хотел, во центарот на градот.
Капацитет: 32 двокреветни, 2 еднокреветни соби, 4 delux и
4 extra delux апартмани.
Услуги: Конгресна сала, сопствен паркинг. Собите имаат јакузи, директна телефонска линија, ДВД кино, интернет пристап.

Specifications

  • Категорија: 3 Ѕвезди
  • Hairdreser

Страницата е посетена:

5916

Печати

Share this product