утре дезинсекција против комарци во Струга

На барање на Министерство за транспорт и врски, во четврток (12.08.2021), на територитјата на општина Струга на површина од 1000 хектари, ќе се спроведе дезинсекција против комарци.

Прскањето ќе почне од 22.00 часот до утринските часови на 13.08.2021.

Центарот за јавно здравје ќе извршува контрола на дезинсекцијата на територијата на општина Струга.

дезинсекција, комарци, Струга, утре

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *© All rights reserved. Powered by Портал ТВМ.
Back to Top