maz

Мажите се како мечки на пролет

mazЖени, внимавајте! Мислевте дека само мечките се будат на пролет? Цвеќињата цветаат, дрвјата се разлистуваат, мечките се будат, и мажите исто така.

Жени, внимавајте! Мислевте дека само мечките се будат на пролет? Цвеќињата цветаат, дрвјата се разлистуваат, мечките се будат, и мажите исто така.

parНа пролет се буди мажот во мажот! Поточно нивниот тестостерон, кој им е на највисоко ниво. Телесно, ментално и интелектуално сега се најаки.

Не е лесно да си маж, ама и жена! Мажите без срам се вртат на улица по понежниот пол. Адреналинот им расте додека шетаат и се возат по улици. Лесно се возбудуваат од секси облека.
Жените мудро молчат. Во пролетната гардероба се чувствуваат попожелни, ама не покажуваат. Доста им е од бунди, дебели капути и хулахопки. Прашањето за негата е следно на нивниот дневен ред.

{loadposition content9}

 

“внимавајте, ама, будат, гардероба, дека, дрвјата, жени, им, лесно, мажите, мажот, мечките, мислевте, нивниот, пролет, разлистуваат, така, цветаат, цвеќињата, чувствуваат

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *© All rights reserved. Powered by Портал ТВМ.
Back to Top