Повторно кражби на цвеќе од јавните поворшини

Не поминаа ниту десеттина дена откако беше хортикултурно уреден новиот дел на патеката и заменети украдените садници према хотелот “Парк”, несовесноста на граѓаните продолжува.

Не поминаа ниту десеттина дена откако беше хортикултурно уреден новиот дел на патеката и заменети украдените садници према хотелот “Парк”, несовесноста на граѓаните продолжува.

Забележана е нова и поголема кражба, каде што се украдени 40-тина садници од видот “Џунџуле” и 6 украсни зимзелени садници, што предизвикува неубава глетка за пешаците и туристите што циркулираат на тој дел од градот.

јавните, кражби, поворшини, цвеќе

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *© All rights reserved. Powered by Портал ТВМ.
Back to Top