centar

„Катедралата Света Софија: Од Охрид до Полотск“

centarИнститутот за социо-културна антропологија на Македонија во соработка со Европскиот хуманистички универзитет од Вилнус, Литванија организираат фото-изложба „Катедралата Света Софија: Од Охрид до Полотск“.

изложбаИнститутот за социо-културна антропологија на Македонија во соработка со Европскиот хуманистички универзитет од Вилнус, Литванија организираат фото-изложба „Катедралата Света Софија: Од Охрид до Полотск“.
 
Автор на фотографиите е проф. д-р Сергеј Тарасов, a изложбата  ќе биде поставена во сабота на 17-ти јануари 2015 година во во Центарот за култура „Григор Прличев“ во Охрид. Отварањето е во 12 часот.

{loadposition content9}

„катедралата, антропологија, вилнус, европскиот, изложба, институтот, културна, Литванија, Македонија, организираат, Охрид, полотск“, Света, соработка, Софија, социо, универзитет, фото, хуманистички, центарот

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *© All rights reserved. Powered by Портал ТВМ.
Back to Top