kadmo

Хуманитарен концерт на плажата Кадмо

kadmoВечерва, хуманитарен концерт за собирање средства за Искра Донева која боледува од церебрална парализа и има потреба од операција која треба да се направи во Русија.

Вечерва, хуманитарен концерт за собирање средства за Искра Донева која боледува од церебрална парализа и треба да и се направи операција во Русија. Концертот ќе се одржи на плажата Кадмо со почеток во 23 часот. На него ќе настапат Влатко Лозаноски, Ѓоко Танески, Александар Белов, Ивица Велковски, Денис Мурат и други. Овој хуманитарен настан е поддржан од Црвениот крст од Охрид.

{loadposition content9}

боледува, вечерва, денис, донева, Ивица, искра, кадмо, која, концерт, мурат, направи, овој, операција, парализа, плажата, Русија, собирање, средства, хуманитарен, церебрална

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *© All rights reserved. Powered by Портал ТВМ.
Back to Top