расфрлан отпад

ТЦ „Амам“ Охрид, СРАМОТА!

Расфрлано ѓубре низ ТЦ Амам Охрид. Граѓани прашуваат : До кога несовесни лица ќе оставаат зад себе ваков неред?!

Во склоп на рубриката „Ти си твојот град“ ни пристигнаа слики на кои се гледа расфрлан отпад од несовесни лица во Трговскиот центар „Амам“ во Охрид. Мустафа, кој ни ги испрати сликите кратко и јасно напиша :

ТЦ Амам Охрид, СРАМОТА !!!

Погледнете ги сликите…

Со Вашата регистрација, неделно ќе добивате е-порака со најважните информации од регионот.


© All rights reserved. Powered by YOOtheme.
Back to Top