Пладневна идила кај Св. Софија

Детето, мачето и црквата Св. Софија. Прекрасна пладневна идила во Охрид.

Убава фотографија ни пристигна за „Ти си твојот град“. Детенце и маче кај црквата Св. Софија во Охрид. Прекрасна пладневна идила.

идила, пладневна, СВ, Софија

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *© All rights reserved. Powered by Портал ТВМ.
Back to Top