Камиони го оштетуваат новиот асфалт

Слика во коментар на социјалните мрежи ни испрати Марјан Ѓузелоски кој реагира на нова база за песок сместена на улицата 15-ти корпус во Охрид. Ова е неговиот коментар :

Нова база за песок, шљунак и камен на ул. 15-ти корпус каде со камионите за транспорт и машините за утовар го оштетуваат и валкаат новиот асфалт на улицата која е пуштена во употреба пред 3 месеци – вели Ѓузелоски за „Ти си твојот град“.

15, асфалт, база, камиони, кои, корпус, новиот, оштетуваат, песок, работат

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *© All rights reserved. Powered by YOOtheme.
Back to Top