Tag: zatvori

zeni pred kompjuter

Иран ќе го затвори Google

Иранската агенција за телекомуникации најави трајна суспензија на e-mail сервисот на компанијата Google.Inc и наскоро отпочнување со национален e-mail сервис, објави вечерва весникот Вол Стрит Џурнал. Иранската агенција за телекомуникации најави трајна суспензија на e-mail сервисот на компанијата Google.Inc и наскоро отпочнување со национален e-mail сервис, објави вечерва весникот Вол Стрит Џурнал. До доцна попладне не беше јаасно какво влијание ќе има оваа одлука на сервисот на Google во Иран и дали таа е вeќе применета, наведе американскиот весник.Истиот извор додаде дека ирански претставници...

Continue reading

muzej Struga

Нелегален ѕид го затвори помошниот излез на музејот во Струга

Без претходно известување, веќе два дена интензивно се работи на оваа градба а наделжните не превземаат никакви мерки. Директорот на оваа институција укажа на реалната потреба од споредниот влез. Без претходно известување, веќе два дена интензивно се работи на оваа градба а наделжните не превземаат никакви мерки. Директорот на оваа институција укажа на реалната потреба од споредниот влез. Струшкиот музеј „Никола Незлобински“ узурпиран. Во текот на викендов, претпоставените на  градежниот објект на местото  познато како „Стара Стружанка“  се подига ѕид прилепен до зградата на музејот. Со тоа...

Continue reading© All rights reserved. Powered by YOOtheme.
Back to Top
Ad