Tag: vo

prase

Во Македонија нема свински грип

Македонските здравствени власти го отфрлија сомнежот за евентуално присуство на новиот – свински грип во земјата, откако се покажа негативен тестот извршен врз едно лице, кое превентивно беше задржано в болница. Македонските здравствени власти го отфрлија сомнежот за евентуално присуство на новиот – свински грип во земјата, откако се покажа негативен тестот извршен врз едно лице, кое превентивно беше задржано в болница. Портпаролот на министерството за здравство, Даниела Алексоска за Макфакс рече дека е направен тест, што излегол негативен и оти пациентот, кој немал грип од типот...

Continue reading© All rights reserved. Powered by YOOtheme.
Back to Top
Ad