Tag: svoja

Vele Mitanoski

СДУ даде подршка на акцијата „Засадија својата иднина“

Претседателот на општинската организација на Социјлдемократската унија, Марко Спасески, на денешната пресс конференција се осврна на актуелните случувања од кампањата за локланите избори. Претседателот на општинската организација на Социјлдемократската унија, Марко Спасески, на денешната пресс конференција се осврна на актуелните случувања од кампањата за локланите избори. „Како иницијатори на декларацијата за фер и демократски избори обврзани сме да ги следиме случувањата, на политичката сцена и благовремено да интервенираме, рече Спасески. Нашите изборни активноти се ориентирани на средби...

Continue reading

logo

СДСМ за советници нуди имиња- докажани во својата професија

Најавија дека од Охрид ќе прават светски туристички и културен центар. СДСМ на својата листа на кандидати за советници нуди препознатливи имиња- докажани во своите професии. Како идни членови на советот активно ќе се залагаат за решавање на проблемите кои ги мачат граѓаните. Како што истакна Бранко Трпчески, носител на листа за советници, проблемите во советот ќе се решаваат во дослух со граѓаните, а во соработка со градоначалникот. Ќе се залагаме Охрид да стане светски туристички и културно- историски центар. На денешната прес- конференција на општинската СДСМ, се обрати и Потпаролот на Лидија...

Continue reading© All rights reserved. Powered by YOOtheme.
Back to Top