Categories
Сцена & Муабети

Во Дубаи ќе се гради најголемиот аеродром во светот

Дубаи објави план за изградба на најголемиот аеродром во светот со димензии колку 19.200 фудбалски игралишта, или како заедно аеродромите во Чикако и лондонскиот Хитроу, објавија медиумите во Обединетите Арапски Емирати.