Дали Никол Кидман заврши со актерството?

Nikol KidmanSвездата на новиот филм “Austalia” – Австралиската глумица Никол Кидман, најави повлекување од светот на.филмот. Кидман и порано изјавуваше дека не е сигурна што понатака со својата кариера, посебно по раѓањето на ќерката Сандеј Роуз во јули 2008.

Расел кроу и Никол Кидман договорија брак за своите деца

Rasel CrowХоливудските пријатели и колеги, Расел Кроу и Никол Кидман си договорија брак за своите деца. Сега две годишниот Тенисон е верен за четиримесечната Сандеј Роуз.

Никол Кидман не е сигурна за својата кариера

Nicole Kidman Hju JackmanХоливудската актерка, Никол Кидман се појави на црвениот тепих на австралиската премиера на „Австралија“, каде на новинарите дека очекувањето на бакнежот со Хју Џекмен и помиогнало да ги препброди тешките услови под кои го снимаше тој филм.

„Австралија“

Nikol Kidman Hju Dzekmen„Австралија“ е името на најновиот филм на режисерот Баз Лурман, познат по филмовите “Romeo + Juliet” и “Moulin Rouge!” , во кој настапува неговата миленичка Никол Кидман и Хју Џекман.

Никол Кидман го менува полот, за да се ожени со Шарлиз Терон

Nicole Kidman Chralize TheronОскаровките Никол Кидман и Шарлиз Терон се согласија да снимаат уште еден контроверзен филм.

Никол Кидман и Кит Урбан одбиваат да го фотографираат своето бебе

Актерката Никол Кидман и нејзиниот сопруг Кит Урбан, во неколку наврати одбија неколку милионски понуди за фотографирање на својата ќерка Сандеј Роуз.

Ќерката на Кидман, крстена по име на музата на Сидни Нолан

Никол Кидман и Кит Урбан ги открија причините за името кое и го дадоа на својата новородена ќерка.