Критики за градоначалникот кој ги повикал грдите жени да се доселат во неговиот град

Градоначалникот на еден оддалечен рударски град во Австралија е критикуван зашто ги повикал не многу убавите жени да дојдат во неговиот град, уверувајќи ги дека таму сигурно ќе најдат сродна душа.