Ознака: fotografii

izlozba

Изложба на фотографии

Post Views: 13 Ги Фулон вечен трагач по симболи и знаци повторно со изложба во Охрид. Со 66 фотографии во црно бела техника, 33 посветени на Охрид и 33 на Париз, вечниот трагач по симболи и знаци, Ги Фулон после две години е повторно во Охрид со нова изложба. Оние кои имаа можност да ја погледнат изложбата се воодушевени од овој стил на документарна фотографија. Преку сликите се чувствуваат искрени и топли моменти на заљубен човек во двата града. Ги Фулон е роден Парижанец кој започнал да слика аматерски од својата 13 година, а посериозно се посветува на фотографирањето...

Continue reading

izlozba Galicica

Отворена изложба на фотографии на тема: „Н.П. Галичица во есен“

Post Views: 0   Најмладите ги запознаваат природните убавини на Националниот парк Галичица. Инспирирани тие направија над 200 фотографии. Природните убавини на НП Галичица ги инспирираа основците од општина Охрид да направат фотографии со мотиви од паркот. Од денес тие и се достапни и на  јавноста како дел од прославата на 50- годишното постоење на НП. Најмладите вљубеници во природата направија над 200 фотографии на тема НП Галичица во есен, од кои 33 од денес се изложени во просториите на општинскиот Црвен крст.  Жири комисијата ги награди авторите на најдобрите...

Continue reading

Со Вашата регистрација, неделно ќе добивате е-порака со најважните информации од регионот.


© All rights reserved. Powered by YOOtheme.
Back to Top