Tag: brak

Опасно е да се зборува за бракот на Саркози

Оставки вo Интернет компании поради шпекулациите за проблеми во бракот на Никола Саркози и Карла Бруни.Директор на Интернет компанија, која ги пренесе шпекулациите дека бракот на првата француска двојка Никола Саркози – Карла Бруни има потешкотии, поднесе оставка. Оставки вo Интернет компании поради шпекулациите за проблеми во бракот на Никола Саркози и Карла Бруни Директор на Интернет компанија, која ги пренесе шпекулациите дека бракот на првата француска двојка Никола Саркози – Карла Бруни има потешкотии, поднесе оставка. Името на директорот не се соопштува. Се појаснува дека...

Continue reading

Пандев и Надица

Пандев го кажа судбоносното „да“

Македонскиот најдобар фудбалер вчера ја круниса својата долгогодишна врска со Надиџа Аџискерлева и најави син. Македонскиот најдобар фудбалер вчера ја круниса својата долгогодишна врска со Надиџа Аџискерлева и најави син. Во меѓувреме, им испрати и писмо на навивачите на Лацио. Горан Пандев и неговата долгогодишна девојка Надица Аџискерлева го кажаа судбоносното ’да’ во родната Струмица. Рекоа дека им е најсреќниот ден во животот, а на прашањето кога ќе биде свадбата, Пандев одговори: „Прво син, па свадба“. Пандев по судската пресуда веќе нема обврски со Лацио, а додека се чека неговиот премин...

Continue reading© All rights reserved. Powered by YOOtheme.
Back to Top