Tag: џекмен

hugh jackman

Хју Џекмен во најновото продолжение на X-men

Со наближувањето на датумот на снимање на X-Men: Days of Future Past, дознаваме дека Хју Џекмен уште еднаш ќе бидел дел од екипата во улога на Волверин. Со наближувањето на датумот на снимање на X-Men: Days of Future Past, дознаваме дека Хју Џекмен уште еднаш ќе бидел дел од екипата во улога на Волверин. Во интервју за Hollywood Reporter, Џекмен вели: „ Првпат слушнав за проектот некаде во Октомври. Завршував со снимањето на Wolverine, веќе сонував лазања и околу три недели пред крајот, ме побараа за улогата. Не постоеше начин да одбијам и да не бидам дел од екипата“. Исто така, додаде дека...

Continue reading© All rights reserved. Powered by YOOtheme.
Back to Top