Рибни конзерви од „Подравка“ опасни по здравјето

eva skisaПодравка повлекува од продажба конзерви риба поради зголемено количество хистамин.

Без зевање,чепкање нос и чешање глава

Жителите на Пекинг за време на одржувањето на Олимписките игри не смеат да чепкаат нос, да зеваат и да ја чешаат главата додека разговараат со странците.