Tag: цедиња

logo

Инспекторите во лов на продавчи на пиратски цедиња

Пазарните инспектори во периодот од само 3 месеци откриле и заплениле голем број пиратски цедиња. Пазарните инспектори во периодот од само 3 месеци откриле и заплениле голем број пиратски цедиња. На импровизирани тезги се продаваат цедиња кои не се легални велат инспекторите. Инспекторите при контролите на ваквите недозволени места за продажба , заплениле цедеа  во вредност од над 50.000 денари. Тие  укажуваат дека и понатака ќе водат борба со пиратеријата.  Апелираат  до сите препродавачи на нелегални цедиња да не продаваат цедиња на црно зато ашто тие продолжуваат со нивните  контроли и ќе...

Continue reading© All rights reserved. Powered by YOOtheme.
Back to Top