Tag: цедеше

Kristina Agilera

Солзи и лажен тен течеа од Агилера

И покрај нејзиниот фантастичен настап, не поминале незабележано од камерите нејзините “валкани” нозе. Викендов се одржа комеморација во чест на големата дива, каде Кристина Агилера ја испеа познатата „At Last“.Пред изведбата, таа одржа краток, но многу емотивен говор, едвај воздржувајќи се да не заплаче. Солзите дојдоа нешто подоцна додека ја пееше „At Last“. И покрај нејзиниот фантастичен настап, не поминале незабележано од камерите нејзините “валкани” нозе. Daily Mail пишува: не беа солзите единственото нешто што течеше од Агилера. Нешто  се цедеше и по нејзините нозе,...

Continue reading© All rights reserved. Powered by YOOtheme.
Back to Top