Tag: цврсто

opozicija kandidati

Сојузот за иднината најави натпревар на идеи и потенцијали

Од здружената опозиција велат дека иако листите се поднесени со задоцнување, сепак изборот на личностите бил направен демократски и едногласно. Сојузот на иднината или здружената опозиција ги презентираше кандидатот за градоначалник како и кандидатите за советници во идниот општински совет. Од здружената опозиција децидни дека дваесет и тројцата кандидати за советници на нивната листа се избрани демократски и едногласно наспроти сите шпекулирања во јавноста. „Натпревар на идеи, натпревар на аргументи и на потенцијали“-најави проф. д-р Јован Стојаноски, носител на листата на советници. Тој истакна...

Continue reading© All rights reserved. Powered by YOOtheme.
Back to Top