Tag: цврстата

Петкоска: Цврстата определба да ја исправиме македонската економија е нашиот врвен приоритет

Лидија Петкоска, кандидат за пратеник во ИЕ5 од ВМРО ДПМНЕ и Коалицијата Обнова на Македонија потенцира дека новата влада предводена од ВМРО-ДПМНЕ се обврзува за континуирани реформи за подобрување на бизнис-климата во согласност со препораките на Светска банка и враќање на имиџот на земјата кај странските инвеститори. Цврстата определба да ја исправиме македонската економија која освен од власта беше погодена и од пандемијата е нашиот врвен приоритет! – истакна денеска на прес конференција  Лидија Петкоска, кандидат за пратеник во ИЕ5 од ВМРО ДПМНЕ и Коалицијата Обнова на Македонија....

Continue reading© All rights reserved. Powered by YOOtheme.
Back to Top
Ad