Tag: Цветковски

Vlado Cvetkovski

Владо Цветкоски преминува во ВМРО-НП

Цветкоски  гледа можност да ги исполни своите предизборни ветувања дадени на граѓаните во политичката опција на ВМРО-НП.  Ова е уште еден доказ оти луѓето веруваат во она што го нуди оваа партија, вели претседателот на партијата. Цветкоски  гледа можност да ги исполни своите предизборни ветувања дадени на граѓаните во политичката опција на ВМРО-НП.  Ова е уште еден доказ оти луѓето веруваат во она што го нуди оваа партија, вели претседателот на партијата. Политика на долги патеки. Тоа е главната причина заради која независниот советник Владо Цветковски заедно со неговите симпатизери се припојуваат...

Continue reading© All rights reserved. Powered by YOOtheme.
Back to Top
Ad