Tag: цветанов

burgas

Бургас, 8 жртви, нападот дело на самоубиец

Нападот врз автобусот со израелски туристи во Бугарија во кој загинаа најмалку осум лица е дело на ,,напаѓач самоубиец“, изјави денеска бугарскиот министер за внатрешни работи Цветан Цветанов. Нападот врз автобусот со израелски туристи во Бугарија во кој загинаа најмалку осум лица е дело на ,,напаѓач самоубиец“, изјави денеска бугарскиот министер за внатрешни работи Цветан Цветанов. „Експлозијата ја предизвикал еден човек кој загинал во нападот и чијшто идентитет уште не е утврден“, рече Цветанов на аеродромот во Бургас. Тој кажа дека напаѓачот имал лажна возачка дозвола издадена во Мичиген...

Continue reading© All rights reserved. Powered by YOOtheme.
Back to Top