Tag: цветаат

Во Барселона хаос

Не им цветаат рози „Се случува нешто што беше незамисливо на почетокот на сезоната, кога се чинеше дека на клубот му цветаат рози. Тогаш со доаѓањето на најголемиот талент на планетата, Нејмар, во клубот завладеа апсолутна самодоверба. Управата вети дека ќе ги врати сите долгови на претходникот…Само шест месеци подоцна, колата тргна надолу“, се вели во авторскиот текст на шпанска Марка. Како што се нагласува, каталонскиот клуб сега е потполно конфузен и над се неспособен да разбере кои се причините кои доведоа до кризата, а уште помалку начините кои би ја разрешиле кризата. Според пишувањето...

Continue reading

maz

Мажите се како мечки на пролет

Жени, внимавајте! Мислевте дека само мечките се будат на пролет? Цвеќињата цветаат, дрвјата се разлистуваат, мечките се будат, и мажите исто така. Жени, внимавајте! Мислевте дека само мечките се будат на пролет? Цвеќињата цветаат, дрвјата се разлистуваат, мечките се будат, и мажите исто така. На пролет се буди мажот во мажот! Поточно нивниот тестостерон, кој им е на највисоко ниво. Телесно, ментално и интелектуално сега се најаки. Не е лесно да си маж, ама и жена! Мажите без срам се вртат на улица по понежниот пол. Адреналинот им расте додека шетаат и се возат по улици. Лесно се возбудуваат...

Continue reading© All rights reserved. Powered by YOOtheme.
Back to Top