Tag: цвеклото

Цвеклото ги смирува нервите

Чаша сок од цвекло на ден е најдобар начин за зачувување на здравјето на кардиоваскуларниот состав. Често нарекуван нова „супер храна“, цвеклото може драстично да го намали зголемениот крвен притисок, а неговите хранливи состојки се познати како чистачи на црниот дроб. Чаша сок од цвекло на ден е најдобар начин за зачувување на здравјето на кардиоваскуларниот состав. Често нарекуван нова „супер храна“, цвеклото може драстично да го намали зголемениот крвен притисок, а неговите хранливи состојки се познати како чистачи на црниот дроб.Цвеклото ги обновува клетките на имунолошкиот состав, ја чисти...

Continue reading© All rights reserved. Powered by YOOtheme.
Back to Top
Ad