Tag: цасот

лого

„Бисера“ за Денот на мајката

Женски Центар „Бисер Охрид, по повод Мегународниот ден на мајката 9 Мај кој традиционално се одбележува во светот и во Р. Македонија, во Охрид и оваа година ке организира свечено одбележување. Женски Центар „Бисер Охрид, по повод Мегународниот ден на мајката 9 Мај кој традиционално се одбележува во светот и во Р. Македонија, во Охрид и оваа година ке организира свечено одбележување. За најдобрите литературни и ликовни детски творби по објавениот конкурс на тема ,,Мајка” , ке се доделуваат награди и признанија. Оваа година манифестацијата ке се одржи во ОУ,,Григор Прлицев” Охрид на...

Continue reading© All rights reserved. Powered by YOOtheme.
Back to Top