Tag: царинска

logo

17 години Царинската управа на Република Македонија

Царинската управа на Република Македонија денеска во Скопје, во рамките на одбележувањето на 17-годишнината од стекнатиот суверенитет и контрола врз царинското подрачје на Република Македонија, ќе организира отворен ден. Царинската управа на Република Македонија денеска во Скопје, во рамките на одбележувањето на 17-годишнината од стекнатиот суверенитет и контрола врз царинското подрачје на Република Македонија, ќе организира отворен ден. Покрај тоа, ќе биде презентира опремата што ја користат мобилните царински тимови за откривање нелегална трговија, а новите царински службеници ќе положат свечена...

Continue reading© All rights reserved. Powered by YOOtheme.
Back to Top