Tag: цариниците

pants down

Хрватските цариници непристојно ги „пипкаат“ туристите

Чешките туристи кои патуваат во Хрватска се жалат дека цариниците со сексуални инсинуации и „пипкања“ со изговор дека вршат проверка за присуство на дрога ги провоцираат. Чешките туристи кои патуваат во Хрватска се жалат дека цариниците со сексуални инсинуации и „пипкања“ со изговор дека вршат проверка за присуство на дрога ги провоцираат. Чешките весници до оваа информација дојдоа трагајќи по причините за долгите колони на хрватската граница на кои последните денови се жалат чешките туристи. – Веќе никој нема да ме натера да патувам во Хрватска. Не е само чекањето, изгледа не им се допаѓавме...

Continue reading© All rights reserved. Powered by YOOtheme.
Back to Top