Tag: царева

Saem na ucilisni kompanii

Отворен саем на училишни компании

На него се претставија 8 виртуелни компании со сосема различна дејност. Се отвори саемот на училишни компании (Охрид 2011). На него се претставија 8 виртуелни компании со сосема различна дејност. На денешната свеченост  учениците од Економското училиште  од Охрид,  имаа можност да ги презентираат вештините, искуствата и достигнувањата стекнати во текот на образовниот процес. Организаторите на проектот повеќе од задоволни од идејата, подготвеноста и реализацијата на замислените компании од страна на средношколците. „ Интензивно се подготвувавме за саемот на училишни компании. Она што требаше...

Continue reading© All rights reserved. Powered by YOOtheme.
Back to Top
Ad