Tag: цане

vozila

Донација од Шведска

Соработка во областа на медицината меѓу Македонија и Шведска. Оваа соработка веќе резултира со донација на две комплет опремени амбулантски возила, за потребите  на Центарот за кардиоваскуларни заболувања но и за останатите медицински установи во Охрид. Центарот за кардиоваскуларни заболувања, побогат за две амбулантни возила. Тоа е резултат на успешно реализирана соработка помеѓу првиот човек на Центарот, Никола Бакрачески и Цане Стефаноски претсатавник на македонскиот сојуз во Шведска. Бакрачески вели дека донацијата е долгоочекувана и ќе допринесе за подобрување на квалеитетот на здравствените...

Continue reading© All rights reserved. Powered by YOOtheme.
Back to Top