Tag: Ху

Hu Jintao

Највлијателни луѓе во светот се Обама, Ху и Саркози

Новоизбраниот претседател на САД Барак Обама, шефот на кинеската држава Ху Џинтао и францускиот претседател Никола Саркози се тројцата највлијателни луѓе во светот според списанието „Њузвик“. Новоизбраниот претседател на САД Барак Обама, шефот на кинеската држава Ху Џинтао и францускиот претседател Никола Саркози се тројцата највлијателни луѓе во светот според списанието „Њузвик“. Во листата на американското списание вкучени се 50 познати политичари, економисти и други познати личности. Во првите десетмина највлијателни луѓе се и претседателот на Федералните резерци на САД Бен Бернанке, претседателот...

Continue reading© All rights reserved. Powered by YOOtheme.
Back to Top
Ad