Tag: хусеини

poseta

Интензивни активности на Македoнско-турското здружение од Охрид

Од неодамнешната посета на Турција, се вратија со остварени бројни контакти со турската бизнис заедница, како и со донација за О.У. „Братство единство“. Надежите за соработка помеѓу Македонија и Република Турција одат во позитивна насока. Неодамнешните посети на Макеоднско-турското здружение од Охрид, веќе дадоа резултати, вели Кујтим Хусеини од здржението. Тој додава дека интересот од другата страна било да е од сферата на бизнисот, образованието или културата е навистина за поздрав. „Можам да кажам да кажам дека задоволен сум од тоа што досега го имаме направено, нормално дека тие работи не...

Continue reading© All rights reserved. Powered by YOOtheme.
Back to Top
Ad