Tag: хурем

hurem

Величенствениот остана без Хурем

Актерката која го толкува ликот на Хурем во „Величествениот“, Мерјем Узерли, се откажа од серијата која стана хит на Балканот. Актерката која го толкува ликот на Хурем во „Величествениот“, Мерјем Узерли, се откажа од серијата која стана хит на Балканот. Оваа 29-годишна актерка пред неколку дена отпатува во Берлин, каде живееше пред да започне со ангажманот за „Величествениот“.Таа била депресивна и се повлекува од улогата која го освои светот. Се шпекулира дека легендарната Хурем ќе ја глуми актерката Ѓулшин Сантирчиоглу, која е родена во Измир во 1977 година. {loadposition content9}

Continue reading© All rights reserved. Powered by YOOtheme.
Back to Top
Ad