Tag: хумор

Зошто жените изневеруваат?

Листа на причини поради кои жените изневеруваат Повеќе од 6000 испитанички учествувале во истражувањето на една интернет страница. 73% од испитаничките,кои планираат или веќе го сториле тоа, рекле дека главната причина за таквата одлука е тоа дека партнерот ги нервира. Воглавно станува збор за карактерни недостатоци и лоши навики. Она што им недостасува кај партнерот, а што се обидуваат да го најдат во друг е смисолот за хумор (19%), а следуваат недоволно разбирање (16%) и недостатоци в кревет (16%). Недостаток на убави манири ги натерал на прељуба дури 11% од испитаничките. Еве ја листата на...

Continue reading

biznismeni so crveni nosinja

Институт за хумор за поефикасни работници

Стручњаците во Германија веруваат дека духовитоста на работното место може да ја зголеми ефикасноста на вработените, па за таа цел во Лајпциг делува и првиот Институт за хумор. Стручњаците во Германија веруваат дека духовитоста на работното место може да ја зголеми ефикасноста на вработените, па за таа цел во Лајпциг делува и првиот Институт за хумор.Во Институт за хумор кој е основан 2005 година, се повеќе компании ги праќаат своите вработени на тренинг под наслов „хуморот како ресурс во работното секојдневие“, со надеж дека со тоа ќе ја подобрат нивната продуктивност.Стручњаците веруваат дека...

Continue reading© All rights reserved. Powered by YOOtheme.
Back to Top
Ad