Tag: хумантираци

logo

Тројца шпански хуманитарци киднапирани во Мавританија

Тројца шпански хуманитарни работници беа киднапирани  вчера во Мавританија. Киднапираните – двајца мажи и една жена, работеле за хуманитарната организација Барселона Аксио Солидарија. Тројца шпански хуманитарни работници беа киднапирани  вчера во Мавританија. Киднапираните – двајца мажи и една жена, работеле за хуманитарната организација Барселона Аксио Солидарија. Тие патувале со автомобил на крај од конвој со десетина камиони натоварени со хуманитарна помош. Конвојот ја напуштил Барселона пред 15 дена и патувал кон Гамбија. Според очевидци од конвојот, вооружени мажи го запреле...

Continue reading© All rights reserved. Powered by YOOtheme.
Back to Top
Ad