Tag: хуманитарниот

humanitaren koncert

Хуманитарниот концерт во Центарот за култура, не ги исполни очекувањата на организаторите

Организаторите на хуманитарниот концерт  не се задоволни од собраните средства. Велат дека очекувале многу повеќе донации од охриѓани, со оглед на целта која имаше овој концерт. 22.400 денари и околу 5000 денари во храна е се што охриѓани донираа на големиот хуманитарен концерт за помош на поплавените подрачја во Македонија кој синоќа се случи во Центарот за култура „Григор Прличев“.  Дарко Мојсоски, еден од организаторите вели дека се разочарани од собраните средства и дека очекувале многу повеќе со оглед на целта на концертот, како и на звучните имиња кои настапиле. Очекувале да соберат барем...

Continue reading© All rights reserved. Powered by YOOtheme.
Back to Top